/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Replici la ședința Parlamentului. Deliu către Candu: „Miliardul e la dvs., la voi, cei din partid și ieri l-ați legalizat”

missing
27 iulie 2018, ora 11:29

„Domnule Președinte, ieri de la tribuna Parlamentului, în lipsa noastră, v-ați permis să insultați deputații din fracțiunea PLDM. Ați zis că vreți să ne scuturați, încercați domn Președinte, dar vă asigur că va curge mai mult adevăr despre realii hoți oploșiți în partidul din care faceți parte. Din noi nu vor curge bani, miliardul e la dvs., la voi, cei din partid și ieri l-ați legalizat în stilul caracteristic actualei guvernări. Ați sugera să fiți scuturați voi cei din partidul democrat și pe lângă banii furați care sunt sigur că vor curge, poate va curge și nerușinarea, lăcomia, aroganța, lașitatea, trufia, dar nu prea cred fiindcă aceste calități vă sunt date pe viață și se țin de voi ca scaiul de coada câinelui. De alte calități nu dispuneți”, a declarat Tudor Deliu.

Deputatul a fost întrerupt de Candu care după ce i-a mulțumit la întrebat dacă are vreo propunere de procedură.

„Am vrut doar să finalizez și să spun că în mintea și acțiunile dvs persistă doar lăcomia pentru putere și avere, dar vreau să vă asigur că totul are început și sfârșit și sfârșitul se apropie. Mulțumesc”, a spus Deliu.

„Da. Astăzi o să-l votăm cu siguranță. Dar întrebarea este a cui”, a replicat Candu.

Ulterior deputatul Cobzac a spus că noaptea trecută orașul Hâncești a fost împânzit cu inscripții denigratoare în adresa sa. Candu i-a recomandat să se adreseze la poliție. Mai multe detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram