(foto) Ed Sherran a creat un cont pe Instagram pisicilor sale. Pagina a strâns 120.000 de abonaţi în doar câteva ore

37828478_1359351194199167_2075624537285722112_n

Pisicile lui Ed Sheeran au devenit vedete pe Instagram după ce artistul le-a creat propriul cont. Pe pagina creată de interpretul din Anglia postează întâmplările pisicilor sale, Calippo şi Dorito.

Pagină care a strâns deja 120.000 de abonaţi la doar câteva ore de la apariţia pe reţeaua de socializare.  „Pisicile mele şi-au creat propriul cont de Instagram, ce mâţe inteligente! Le puteţi urmări viaţa de zi cu zi la @thewibbles x”, a scris vedeta într-un mesaj publicat în noaptea de miercuri spre joi pe pagina sa de Instagram, urmărită de circa 24,5 milioane de abonaţi, transmite agerpres.ro.

Noua pagină conţine doar patru fotografii deocamdată: una le înfăţişează pe cele două feline, iar textul care însoţeşte poza este:„Dumb and Dumber”, într-o alta, pisicile sunt într-o cadă „la ora de baie”.

https://www.instagram.com/p/BlrEGDindol/?hl=ru&taken-by=thewibbles

https://www.instagram.com/p/BlrEZ0eH9ij/?hl=ru&taken-by=thewibbles

Ed Sheeran este cunoscut pentru pasiunea sa pentru pisici, iar o statuie din ceară înfăţişându-l pe cântăreţ, realizată de muzeul Madame Tussauds, a fost dezvelită în luna iunie la „Lady Dinah”, o cafenea londoneză dedicată iubitorilor de feline.

https://www.instagram.com/p/BlrELoYHxTf/?hl=ru&taken-by=thewibbles

https://www.instagram.com/p/Blsf-7XnPfh/?hl=ru&taken-by=thewibbles

Cântăreţul britanic se alătură altor vedete care au deschis conturi pe reţelele sociale pentru animalele lor de companie, printre care şi cântăreaţa Lady Gaga, care administrează o pagină dedicată căţeluşei sale, Miss Asia, urmărită de peste 243.000 de persoane pe Instagram.

Amintim că, anterior paza de corp a artistului și-a creat o pagină de Instagram unde postează fotografii cu artistul, care a devenit foarte populară în rândurile fanilor luiEd Sheeran.

Puteți urmări pagina de Instagram a felinelor artistului AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente