/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Protest alternativ la Parlament. Participanții vor dansa o sârbă pentru ai petrece pe deputați în vacanță

missing
26 iulie 2018, ora 14:44

Organizatorii își propun ca împreună cu participanții să danseze o sârbă de bucurie și să petreacă deputații în vacanță, mâine fiind ultima ședință plenară din sesiunea de primăvară a Parlamentului. „Noi, un grup de cetățeni, ne adunăm în fața Parlamentului să dansăm o sârbă de bucurie că nu-i vom vedea pe deputați timp de o lună, pentru că aceștia pleacă în vacanță”, scriu organizatorii.

Aceștia precizează că acțiunea va dura circa 10-20 minute, iar participanții vor:
– dansa o sârbă în jurul unui colac tradițional;
– dărui colacul parlamentarilor cu îndemnul să-l mănânce între ei și să încerce să fie sătuli până se întorc din vacanță;

După încheierea ceremoniei, participanții vor merge la tradiționala Cauză de masă de la Reședința de Stat.

Până la acest moment câteva zeci de oameni și au arătat interesul și au indicat că vor participa pe pagina de facebook a evenimentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram