/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Un bărbat din Chișinău, căutat de rude și poliție

missing
26 iulie 2018, ora 09:59

Angajații Inspectoratului de Poliţie Râşcani au fost alertați de către rudele acestuia. Astfel sunt demarate acţiuni poliţieneşti în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor și locul aflării.

Semnalmente: Vîrsta 45 ani, înalţimea 1,60 cm, ochi caprui, părul de culoare şaten, posibil era imbracat pantaloni sport de culoare neagră, maiou albastru , chipiu albastu. Se afla la evidenţa medicului psihiatru, anterior a mai plecat de la domiciliu.

În caz că dispuneţi de informaţii ce ar favoriza stabilirea locului aflării persoanei dispărute rugăm să ne contactaţi la tel. 022 44 61 00 sau 079 014 578

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram