(foto) Un nou spațiu de coworking în Chișinău. Cum arată acesta și ce trebuie să faci ca să devii membru

fin

Ești un startuper sau un liber profesionist și ai nevoie de un spațiu creativ pentru a-ți realiza ideile și îndeplini munca de zi cu zi? Ei bine, avem o noutate bună pentru tine! Chiar în centrul Chișinăului s-a deschis un nou spațiu de coworking – C51.

Hubul este amplasat pe strada Columna 51 și îți oferă la dispoziție un spațiu cât se poate de creativ pentru tine. Aici găsești un design deloc obișnuit, special pentru oamenii creativi și plictisiți de banalitate. De asemenea, aici găsești două terase frumoase și nu în ultimul rând experiențe și colaborări cu oameni la fel de minunați ca și tine.

regegwrg

dlj eglhi ergj igb

Totodată, aici sunt promovate evenimente locale de degustare a vinului, dar și evenimente ecologice la care poți participa și tu.

Ah, da aici vei găsi cafea și ceai gratis plus localul este unul prietenos cu animalele de companie. Așa că dacă ai un cățel sau o pisică, nu-ți fă griji va fi acceptat cu drag de comunitate.

opg rgewg rgrg spac

Dacă dorești să fii membru, atunci completează acest FORMULAR. Iar dacă ai nevoie de mai multă informație, accesează site-ul sau pagina de Facebook al spațiului de coworking.

regn rgeg5r

Dacă vrei să cunoști mai multe locuri de acest gen, atunci vezi lista pe care a făcut-o echipa #diez cu spațiile de coworking din Chișinău.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente