Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi, în ZdG

Citiți joi, în ZdG

În numărul de joi, 26 iulie 2018, al Ziarului de Gardă citiți texte aniversare, pentru că împlinim 14 ani de existență. Astfel, mâine, citiți un reportaj din s. Călinești, Fălești, localitatea cu cei mai mulți abonați ZdG din zona de nord a R. Moldova. Tot mâine, citiți despre cum doi procurori din Oficiul Ciocana al Procuraturii Chişinău au scăpat de arest, fiind cercetați sub control judiciar, într-un dosar legat de mită și despre cum dosarele unor judecători reținuți pentru implicare în spălarea a 20 de miliarde de USD au rămas fără sentință.

De asemenea, în acest număr ZdG, aflați ce spun deputații actualului Parlament despre adolescența Ziarului de Gardă, precum și detalii despre Congresul Mondial al Familiilor, care va avea loc la Chișinău, în septembrie, sub egida preșdintelui Dodon.

Actual: Congresul controverselor la Chișinău cu Dodon, patriarhul Kiril I și un oligarh rus

Exclusiv:  Autorii Legii Supreme despre adolescența Ziarului de Gardă

Dosar:  Dosarul mitei pentru procurori. Ambii acuzatori de stat au scăpat de arest

Dosar:  Dosarele judecătorilor reținuți pentru implicare în spălarea a 20 de miliarde de USD – fără sentință

Reporter Special: Familia Ziarului de Gardă din Călinești

Realitatea: Amenințările lui Ilan Șor, în atenția ONG-urilor și Procuraturii Generale

Diaspora:  Zilele Diasporei organizate de BRD au loc în aceeași perioadă pentru care s-a anunțat Offline-ul „Adoptă un vot”

Răspunsul diasporei la invitația lui Șor de a veni la Orhei

Edit:

Aneta Grosu: Un drum de 14 ani

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay