Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Ilan Șor aduce acuzații…

VIDEO Ilan Șor aduce acuzații la adresa ONG-urilor pentru drepturile omului

O nouă reacție din partea lui Ilan Șor. De această dată primarul de Orhei a publicat un mesaj video pentru ONG-urile din domeniul Drepturilor Omului, care anterior au condamnat discursul la ură și amenințările făcute de Șor la adresa jurnaliștilor și a unor oponenți politici.

„Vreau să spun că 98% dintre voi sunt escroci. De ce? Pentru că atunci când unii așa-numiți politicieni moldoveni m-au atacat pe mine, pe Marina Tauber și Reghina Apostolova, și nu în ultimul rând pe cetățenii simpli care sunt beneficiari ai proiectelor sociale, voi nu doar că nu ne-ați apărat, dar ați tăcut. De ce? Pentru că pentru asta nu sunteți plătiți”, a spus Ilan Șor.

Primarul de Orhei a mai precizat că atunci când va veni la guvernare, va adopta o lege potrivit căreia activitatea ONG-urilor va fi considerată ilegală: „Veți fi obligați să mergeți să lucrați în câmp, la întreprinderi, măturători. Eu vă voi asigura cu locuri de muncă”.

ONG-urile au cerut anterior Procuraturii Generale să investigheze declarațiile făcute de Ilan Șor sub aspectul incitării la ură și cheamă organele de drept.