19:29:43 25.04.2024
Stiri

„Cutremur” în Spania! Messi îi poate călca pe urme lui Ronaldo în Serie A. Rivala lui Juve care nu s-a mai ascuns şi a dezvăluit planul transferului

Sport 25.07.2018 15:21 Vizualizări1758 Autor: Ziarul National
„Cutremur” în Spania! Messi îi poate călca pe urme lui Ronaldo în Serie A. Rivala lui Juve care nu s-a mai ascuns şi a dezvăluit planul transferului


În mod incredibil, plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus, pe care nimeni nu o credea posibilă, ar putea declanşa o reacţie în lanţ şi de orgoliu în rândul cluburilor puternice din Serie A. Marţi, ediţia tipărită a ziarului Tuttosport notează că Internazionale Milano l-ar putea aduce pe Leo Messi.

Rivalitatea de la distanţă dintre Messi şi Ronaldo al putea fi dusă mai departe pe pământ italian, în Serie A, acolo unde CR7 a ajuns deja. Portughezul şi deţinătorul Balonului de Aur a semnat pe patru ani cu Real Madrid, iar dacă informaţiile sursei citate sunt adevărate, Inter Milano l-ar putea aduce pe Messi.

Marco Tronchetti Provera, CEO Pirelli, sponsorul longeviv al lui Inter, susţine că transferul lui Messi la Inter nu ar fi imposibil şi că patronii clubului ar putea lansa pe viitor o ofertă pentru argentinian: „Sper ca Suning, odată ce Fair Play-ul financiar va permite, să lanseze o ofertă importantă pentru Messi. Cum să-i spui ‘nu’ lui Messi?” , a declarat Marco Tronchetti Provera pentru Tuttosport.

Patronii lui Inter ar trebui să lanseze o ofertă de nerefuzat, întrucât Messi nu e dispus să renunţe la Barcelona, fapt declarat chiar de liderul vestiarului de pe Cam Nou: „Nu sunt tentat să părăsesc Barca, nu e echipă mai bună decât Barca. E cea mai bună echipă din lume, cel mai bun oraş, copiii mei au deja prieteni aici. Nu am nevoie de o schimbare”.

Messi a făcut cea mai importantă schimbare a vieţii în 2000, atunci când a părăsit Newell’s şi ţara natală pentru a scrie istorie la Barcelona.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md