/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un alt atac revendicat de ISIS. Cel puțin 31 de oameni au murit în timpul alegerilor din Pakistan

25 iulie 2018, ora 14:58

Explozia a avut loc la periferia orașului Quetta, capitala provinciei Balochistan. Cauza exploziei este necunoscută, a declarat superintendentul orasului Quetta, Naseeb Ullah.

Proprietarul unui magazin, Akber Khan, care a fost martorul atacului, a declarat că și-a exprimat deja votul la o secție de votare din apropiere și s-a întors la magazinul său. Trecând din nou, el „abia a făcut un pas sau doi”, când s-a produs explozia.

„M-am întins la pământ, majoritatea oamenilor au început să alerge, după 10 minute, când s-a terminat haosul, am început să-i luăm pe cei răniți, i-am dus în mașini particulare, în timp ce ambulanțele încă nu sosiseră”.

ISIS și-a asumat responsabilitatea pentru atac.

În Khyber Pakhtunkhwa, o persoană a fost ucisă, iar alți trei au fost răniți într-o luptă în afara unei secții de votare, între susținătorii Pakistanului Tehreek-e-Insaf (PTI) al lui Imran Khan și Partidul Național Awami din provincie.

Khan a condamnat explozia Quetta, spunând într-un tweet că a fost „întristat de pierderea vieților nevinovate”, adăugând că „inamicii (Pakistanului) încearcă să perturbe procesul democratic … Pakistanienii trebuie să învingă teroriștii ieșind și demonstrându-și puterea prin vot”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram