/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Grant de 12 milioane de euro din partea UE. Pentru ce sunt prevăzuți banii

missing
25 iulie 2018, ora 13:41

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, 12 milioane de euro vor fi oferite prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate. Alte 250 mii de euro sunt prevăzute în cadrul Programului Anual de Acțiuni 2017 al UE. Banii vor fi utilizați pentru măsuri care vizează aplicarea echitabilă a legislației comerciale, gestionarea eficientă a activelor statului și a investițiilor publice, consolidarea protecției drepturilor investitorilor și promovarea reformelor în supravegherea sectorului financiar.

Tot astăzi, Cabinetul de miniștri a aprobat semnarea unui acord dintre Republica Moldova și Comisia Europeană. Convenția prevede alocarea a cinci milioane de euro pentru responsabilizarea cetățenilor moldoveni. În acest context societatea civilă va fi îndemnată să participe în procesul de luare a deciziilor de nivel local, regional și național.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram