/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un tren de pe ruta Chişinău-Ungheni s-a ciocnit cu o macara în Capitală. Cum a avut loc accidentul

missing
25 iulie 2018, ora 12:10

Potrivit ofițerului de presă al poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, accidentul a avut loc marți, 24 iulie, la orele 12. Trenul s-a ciocnit de macaraua instalată de angajații unei companiei de construcției care efectuau lucrări de reparație. Trenul a agățat-o și și-a deteriorat partea din față. Persoanele care au instalat macarau nu erau la curent cu orarul trenurilor.

Potrivit stiri.md, martorii incidentului spun că pasagerii nu au fost anunţaţi despre nimic şi nici nu li s-a propus evacuarea, iar controlorii au fost primii care au părăsit trenul.

Acum urmează ca CFM să estimeze suma pagubei, iar compania de construcții să achite ulterior pagubele materiale. Nimeni dintre pasageri nu a avut de suferit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram