(video) Moderatorul unei emisiuni din SUA a pronunțat greșit numele lui Ibrahimovic. Care a fost reacția acestuia

Y2EwYWMyMDUyMTQ1NGQyYTZmNzMzYmE0MTNhNTliNGI=.thumb
Foto: digisport.ro

Fotbalistul suedez, Zlatan Ibrahimovic a fost invitat în cadrul unei emisiuni din Statele Unite și a avut o reacție amuzantă în momentul în care unul dintre moderatori i-a pronunțat numele greșit. Acesta joacă în prima ligă de fotbal din Americă pentru echipa La Galaxy din luna Martie a anului curent.

În cadrul emisiunii la care Zlatan a fost invitat unul din moderatori a pronunțat greșit numele starului suedez care imediat la corectat. „E Zlatan. Ar fi trebuit să știi numele ăsta până acum”, a fost replica lui Ibra, care a stârnit amuzamentul în platou. La finalul interviului, moderatorii i-au mulțumit suedezului, căruia i-au spus „probabil că nici măcar nu știi cine suntem”, scrie digisport.ro. 

În cele 15 meciuri pentru LA Galaxy, fostul jucător de la Malmo, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, Paris St. Germain şi Manchester United a marcat 12 goluri.

În total, de-a lungul carierei sale, Ibrahimovic a adunat 730 de meciuri, a marcat 421 de goluri și a câștigat 31 de trofee. În anul 2011 Ibrahimović a fost cel mai bine plătit fotbalist din Italia. El a primit de șase ori Balonul de Aur din Suedia, premiul pentru cel mai bun fotbalist al acestei țări, și este singurul care a câștigat premiul mai mult de două ori. În timpul ce era la Inter, el a câștigat de trei ori Serie A, iar în 2009 a fost golgheter în Serie A cu 25 de goluri marcate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente