15:13:06 19.04.2024
Stiri

FOTO // Toți le cred surori dar, de fapt, este vorba despre o mamă și fiicele ei! Nu o să le ghicești vârsta!

Știri 24.07.2018 17:40 Vizualizări2013 Autor: Ziarul National
FOTO // Toți le cred surori dar, de fapt, este vorba despre o mamă și fiicele ei! Nu o să le ghicești vârsta! Sursa: okmagazine.ro


Fashion bloggerul Lure Hsu a devenit cunoscută grație aspectului ei fizic, deloc în concordanță cu vârsta ei. Toți au fost surprinși să afle că femeia din Taiwan are 43 de ani, deși arată precum o adolescentă. Culmea e că nici mama ei, la 64 de ani, nu-și arată vârsta. Asta are de-a face, cel mai probabil, cu faptul că a fost dansatoare, iar acum e profesoară de dans. Iar surorile ei, Sharon (37) și Faffay (41) se bucură de aceeași genetică.

Mama (mijloc, 64 de ani) și fiicele ei, Lure Hsu, 43 (dreapta) și Sharon, 37 (stânga)

Lure Hsu, 43 de ani

Lure Hsu a devenit revelația online atunci când și-a dezvăluit vârsta: 43 de ani. Deși arată ca o adolescentă, Lure este o femeie matură, realizată profesional, activând în domeniul fashion-ului, dar și a designului interior. Cât despre aspectul său, Lure Hsu spune că totul se datorează faptului că este vegetariană și că bea foarte multă apă. Nu consumă dulciuri decât foarte rar și are grijă ca zahărul să lipsească în totalitate din regimul ei.

Sharon, 37 de ani

Însă, Lure Hsu nu e singura care arată atât de bine din familia ei. Și surorile ei, Sharon și Faffay, arată la fel de bine. Sharon (37) este o actriță cunoscută în Taiwan, iar Lure Hsu a fost descoperită fix la premiera unui show de-al surorii sale.

Fayfay, 41

Și Fayfay (41 de ani) se bucură de aceeași notorietate ca surorile sale. Deși nu activează în domeniile lor, aceasta e prezentă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate destul de mare. Sora mijlocie este deja mămică a doi copii și spune că frumusețea ei este datorată mamei lor. „Mama a arătat dintotdeauna mai tânără. La 64 de ani încă arată bine.

Cele trei surori: Sharon, Lure Hsu și Fayfay

Sursa: okmagazine.ro


Top stiri

Actualitate
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md