22:43:41 28.03.2024
Stiri

Maia Sandu despre protestele lui Șor: Răspunsul regimului la Mișcarea de Rezistență Națională și compromiterea acțiunilor opoziției

Politică 24.07.2018 14:58 Vizualizări1852 Autor: Ziarul National
Maia Sandu despre protestele lui Șor: Răspunsul regimului la Mișcarea de Rezistență Națională și compromiterea acțiunilor opoziției Adevarul


Contramanifestațiile organizate de diferite partide și grupuri de cetățeni sunt răspunsul regimului la mișcarea de rezistență națională, guvernarea încearcând astfel să minimizeze efectele protestelor, să conducă atenția în altă parte și să compromită acțiunile opoziției.

Declarația a fost făcută de președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Adevărul live”, citată de IPN.

În opinia Maiei Sandu, primarul de Orhei, Ilan Șor, prin protestele pe care le organizează, este „o unealtă” a acestui regim și nu este prima dată când este folosit împotriva opoziției sau în scopuri de a delapida averea statului.

Referindu-se la înregistrările video în care Ilan Șor se adresează Maiei Sandu și lui Andrei Năstase, lidera PAS spune că acesta coboară la un nivel nemaiîntâlnit în discursul politic din Republica Moldova, care și așa nu era prea elevat.

Acțiunile de protest ale opoziției din raioane sunt organizate pentru a informa cetățenii despre ilegalitățile care se fac în țară și despre protestul care se planifică pentru 26 august. „Noi trebuie să ajungem la oameni și să-i informăm, îi încurajăm inclusiv pe cei care se simt hărțuiți și informăm oamenii pentru a ne mobiliza într-un număr mai mare pentru protestul din 26 august”, a spus Maia Sandu. De asemenea, lidera PAS afirmă că în țară există foarte mare nemulțumire față de regimul de guvernământ. „Există și frică, oamenii se simt mult mai intimidați decât acum doi ani. Contăm și pe diasporă care promite că vine acasă în luna august. S-au mobilizat și cei care nu pot să vină și vor protesta în afara țării”, a menționat politiciana.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md