15:20:49 18.04.2024
Stiri

Premierul Filip, despre protestul PPDA, dar și acuzațiile la adresa lui Plahotniuc: „Se întâmplă ceva în R. Moldova în care nu ar asta în spate domnul Vlad Plahotniuc?”

Politică 24.07.2018 13:00 Vizualizări1802 Autor: Ziarul National
Premierul Filip, despre protestul PPDA, dar și acuzațiile la adresa lui Plahotniuc: „Se întâmplă ceva în R. Moldova în care nu ar asta în spate domnul Vlad Plahotniuc?” privesc.eu


Premierul Pavel Filip a comentat cu ironie acuzațiile aduse la adresa lui Vlad Plahotniuc de către conducerea Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), precum că în spatele demolării cafenelei „Guguță” din centrul capitalei ar sta liderul Partidului Democrat (PD).

Potrivit lui Filip, cei care lansează astfel de acuzații ar trebuie să vină cu probe.

„Se întâmplă ceva în R. Moldova în care nu ar asta în spate domnul Vlad Plahotniuc? Eu sunt mult mai pragmatic și mă conduc de cuvintele pe care le-a spus odată Henry Ford: „Eu cred doar în bunul Dumnezeu”, în rest toți să-mi aducă argumente și probe. Tuturor le place să bată din gură foarte mult, dar nimeni nu vine cu argumente și dovezi concrete”, a precizat acesta, după ședința Coaliției de guvernare.

Oficialul a mai adăugat că e foarte simplu „să devii erou” în R. Moldova. „Este foarte simplu să devii erou prin a-l învinui pe domnul Plahotniuc de tot ce se întâmplă în această țară. Nu cunosc detaliile, dar este important ca acest proiect să se încadreze în limitele legale”, a conchis Pavel Filip după ședința de lucru a Partidului Democrat.

De menționat că Andrei Năstase, alături de simpatizanții PPDA, a protestat astăzi în fața Primăriei Chișinău. Acesta a cerut Consiliului Municipal Chișinău să treacă cafeneaua „Guguță”, dar și terenul aferent în proprietate publică, pentru că doar așa edificiul nu va mai fi demolat, pentru a construi acolo un business-centru. Ulterior, Năstase i-a condus pe susținătorii săi la sediul PD. Acesta susține că anume Vlad Plahotniuc ar sta în spatele acestei tranzacții.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md