/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Protestatarii au ajuns la sediul PDM. Acesta este păzit de mai mulți polițiști

24 iulie 2018, ora 12:20

UPDATE. 12:16 Protestatarii au ajuns la sediul PDM, Locația este păzită de mai mulți polițiști.

UPDATE. 12:04. Protestatarii se îndreaptă în marș spre sediul partidului Democrat unde își vor continua protestul

UPDATE. 11:12. În fața intrării principale în primăria Chișinău sunt postați câțiva polițiști.

UPDATE. 10:41 Protestatarii îl cheamă pe primarul interimar Ruslan Codreanu să iasă în fața manifestanților: Codreanu ieși afară – strigă mulțimea adunată.

UPDATE. 10:24 Năstase: „Am venit aici să cerem Consiliului Municipal să includă pe ordinea de zi a terenului aferent fostei cafenele Guguță din domeniul privat în domeniul public al Municipiului”.

UPDATE. 10:20 Andrei Năstase este prezent la manifestație.

Precizăm că protestul este organizat de Platforma DA, iar în descrierea evenimentului creat pe o rețea de socializare se spun că „Acolo, în parcul central „Ștefan cel Mare și Sfânt”, mafia imobiliară, capul căreia este același Plahotniuc, vrea să ridice un centru de afaceri cu 10 etaje, ignorând totalmente voința chișinăuienilor de a păstra parcul – unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite locuri de odihnă al oamenilor capitalei. Parcul „Ștefan cel Mare și Sfânt” este al cetățenilor, nu al mafiei imobiliare! Acest lucru trebuie spus răspicat și la ședința din 24 iulie a Consiliului Municipal! Să nu permitem mafiei să-și facă jocul în detrimentul oamenilor!
Venim la protest, dacă ne pasă!”. Mai jos vă prezentă o galerie foto de la fața locului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram