Peste 200 de carabinieri încorporați la începutul lunii iulie au depus Jurământul de credință Patriei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste 200 de carabinieri din Centrele de instrucție ale Unităților Militare 1001 și 1003 ale Departamentului Trupelor de Carabinieri au depus Jurământul militar. Ceremonia a avut loc pe platoul unităților în prezența camarazilor, veteranilor, oaspeților de onoare, părinților, rudelor și prietenilor. În fața Drapelului de luptă al unității, sub sunetele Orchestrei-Model a Departamentului Trupelor de Carabinieri, tinerii a trecut cu brio acest botez ostășesc, jurând credință Patriei și poporului.

Conducerea Trupelor de Carabinieri, a venit cu un mesaj de felicitare, dorindu-le ca serviciul militar să le aducă numai succese, să se întoarcă acasă mai disciplinați, mai responsabili, mai bărbați. De asemenea, au fost trecute în revistă prioritățile reformei instituționale prin care trec astăzi Trupele de Carabinieri.

În cadrul pregătirii inițiale, pe lângă regulile de mânuire a armei și trecerea cu pas de defilare, tinerii militari au fost familiarizați cu sarcinile Trupelor de Carabinieri și rolul acestora pentru garantarea liniștii și siguranței publice, apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, precum și prevenirea faptelor de încălcare a legii.

În această zi, Jurământul de credință Patriei și poporului au depus 217 carabinieri. Ei au fost încorporați la începutul lunii iulie, iar după depunerea Jurământului militar vor fi repartizați în unitățile de carabinieri pentru continuarea serviciului militar în termen.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...