Supraveghere video pentru tine și vecini tăi LIVE acum şi pe TV

diez_960x480 (1)

Urmăreşte tot ce se petrece în curtea blocului tău LIVE direct la TV şi în regim online pe mobil sau accesează arhiva înregistrărilor cu până la 10 zile în urmă direct de pe smartphone, tableta sau laptop.

Acum mai simplu ca niciodată eşti la curent, împreună cu vecinii tăi, asupra a tot ce se petrece în jurul blocului în care locuiţi – cu serviciul CloudCamera pentru blocuri locative de la Moldtelecom.

Asigură-te că tot ce este mai important pentru tine, copiii la terenul de joacă, maşina sau bicicleta în parcare, bunurile personale, se află în siguranţă. Conectează televizorul la postul dedicat camerelor de supraveghere sau deschide aplicaţia CloudCamera de pe telefon şi urmărești situaţia reală din jurul lucrurilor tale importante.

Acum, împreună cu vecinii tăi, dispuneţi de acces la imagini din diferite unghiuri ale curţii blocului în care locuiţi. Fiecare îşi menţine în vizor ceea ce le este mai important, bucurându-vă împreună de armonie şi bună înţelegere.

CloudCamera pentru blocuri locative este o soluție unică pe piață creată pentru abonații care locuiesc la bloc și sunt în căutarea unor soluții integrate pentru siguranța lor și a celor din jur. Serviciul pune la dispoziţie pe lângă supraveghere video 24/24 cu acces live şi în regim online la imagini şi spaţiu pentru stocarea înregistrărilor. Poţi urmări live la televizor, în regim online pe mobil sau accesa arhiva înregistrărilor cu până la 10 zile în urmă direct de pe smartphone, tableta sau laptop.

Mai mult, toate înregistrările video făcute pot fi urmărite concomitent de către mai multe persoane de pe dispozitive diferite, iar securitatea datelor este garantată.

Independent de locul unde te afli, acasă, la serviciu, în ospeție sau în vacanță,  poţi monitoriza constant evenimentele ce se întâmplă în curtea blocului tău, în parcare, pe terenul de joacă și oriunde te interesează.

Absolut sigur şi comod.

Alege serviciul CloudCamera pentru blocuri locative care îţi oferă supraveghere video cu stocarea înregistrărilor, camere de tip exterior, conectare şi instalare de către specialiştii Moldtelecom.

Contractul se încheie cu orice locatar care este conectat la serviciile Moldtelecom, iar costurile sunt partajate între locatarii care îşi doresc acces la înregistrările video.

tabel_big_ro

Pentru utilizarea serviciului este necesar să descarci aplicația CloudCamera în dispozitivele tale și să introduci datele de acces. Activarea serviciului și recepționarea datelor de acces se face prin apel la 1181.

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet – TV.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente