/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O asistentă medicală din Comrat reținută. Elibera certificate medicale viitorilor șoferi fără a-i supune verificărilor

missing
23 iulie 2018, ora 17:33

CNA a stabilit că femeia ar fi pretins și primit bani sistematic, susținând că are influență asupra membrilor comisiei de atestare medicală a conducătorilor auto. “Taxele” percepute variau între 150 şi 1000 de lei pentru fiecare act eliberat. Suma se stabilea în funcție de numărul de doctori care ar fi trebuit să efectueze controlul medical și starea de sănătate a fiecărui candidat în parte.

Asistenta medicală a fost reținută în flagrant delict în momentul primirii banilor transmiși sub controlul CNA. Pe numele acesteia a fost pornită o cauză penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă închisoare de până la 6 ani sau amendă de până la 200 000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram