11:30:49 25.04.2024
Stiri

VIDEO, FOTO // DEGETUL lui Gaburici: Ministrul a INSPECTAT porțiunea de drum unde ar fi fost pus un strat de asfalt „cât degetul”. Ce explicații a primit

Economie 23.07.2018 12:00 Vizualizări2983 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // DEGETUL lui Gaburici: Ministrul a INSPECTAT porțiunea de drum unde ar fi fost pus un strat de asfalt „cât degetul”. Ce explicații a primit
Degetul lui Gaburici


Un localnic din Vărvăreuca, raionul Florești, susține că asfaltarea drumului din localitate, făcută în cadrul Programului „Drumuri bune pentru Moldova”, este de mântuială.

Acesta a realizat un video, care a devenit viral pe internet, în care arată că asfaltul se pune direct pe pământ, iar grosimea lui nu o depășește pe cea a unui deget.

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, s-a deplasat în localitatea cu pricina, pentru a inspecta lucrările.

„Situația drumului din localitatea Vărvăreuca - atât de vehiculată zilele trecute pe rețelele de socializare. Am fost la fața locului ca să mă asigur că totul este bine, că de fapt situația e total alta, iar speculațiile sunt doar speculații și motivul acestora noi îl cunoaștem. Drumul este de fapt gata în proporție de doar 20%”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, oficialul a primit de la antreprenor explicații privind stratul prea subțire, care poate fi eliminat ușor, cu mâinile goale.

„Acesta este stratul de egalizare - 2 m de la margine se taie anume pentru a egaliza. Lucrările sunt făcute calitativ, în termen și parțial, din resursele antreprenorului, care a considerat necesar să efectueze lucrări suplimentare pentru a asigura o calitate înaltă a lucrării finale. O să merg personal și când porțiunea va fi dată în exploatare. Doar după ce va trece expertiza laboratorului Administrației de Stat a Drumurilor voi verifica lucrările și grosimea stratului de asfalt”, a adăugat ministrul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md