/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Va fi sau nu restabilit în funcție Moldovanu? Ce a declarat primarul interimar al Chișinăului

23 iulie 2018, ora 11:55

Întrebat cu referire la repunerea în funcție a lui Mihai Moldovanu, Codreanu a spus: „Nu, nu este restabilit. Permiteți-mi să vă corectez, domnului Moldovanu i s-a dat câștig de cauză în prima instanță. Dumnealui nu este restabilit în funcție, restabilirea în funcție se face prin dispoziția primarului. Eu nu am semnat și nu am de gând să semnez nici o dispoziție. Noi vom merge conform procedurii la Curtea de Apel, în instanță, mai departe ca să apărăm poziția instituției pe care, deocamdată, o reprezentăm a Primăriei municipiului Chișinău”.

Amintim că Judecătoria Chișinău, cu sediul Centru, a anulat dispoziția de eliberare semnată de către fostul primar interimar, Silvia Radu. În decizia instanței se spune că dispoziția semnată de către fostul edil este una ilegală. Decizia judecătoriei Chișinău este cu drept de atac la Curtea de Apel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram