‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
10.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMoldova și Rusia vor intensifica comerțul cu produse de origine animală și vegetală

Moldova și Rusia vor intensifica comerțul cu produse de origine animală și vegetală

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor a Moldovei (ANSA) şi Rosselhoznadzor vor organiza o întrevedere de lucru „cu scopul analizei detaliate a tuturor aspectelor legate de comerţul reciproc cu producţie animală şi vegetală”, informează Infotag.

Rosselhoznadzor a invitat colegii moldoveni să viziteze Rusia pentru a evalua sistemul de control veterinar de stat, care include inspectarea întreprinderilor autohtone, familiarizarea cu activitatea inspectoratului şi activităţile institutelor de cercetare şi ale laboratoarelor subordonate Serviciului.

Totodată, Rosselhoznadzor a cerut părţii moldovene să expedieze Serviciului normele legislative intrate în vigoare în acest an, care reglementează desfăşurarea inspecţiilor obligatorii la întreprinderile zootehnice pentru livrarea produselor din ţările importatoare.

Rosselhoznadzor s-a adresat colegilor moldoveni şi cu rugămintea de a răspunde solicitărilor Serviciului privind exportul în Moldova al mărfurilor ruseşti cu risc redus, în special a furajelor pentru animalele domestice.

Amintim că, în Moldova pot să importe produse de origine animală peste 180 de întreprinderi din Federaţia Rusă.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›