/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ce bacșiș generos a lăsat Cristiano Ronaldo la un hotel din Grecia, unde și-a petrecut vacanța înainte să meargă la Juve

missing
22 iulie 2018, ora 10:47

Potrivit Daily Mail, angajaţii hotelului la care Ronaldo şi-a petrecut vacanţa au primit un “cadou” de 20.000 de euro, la plecarea fotbalistului de 33 de ani, care a fost însoţit în Grecia de un anturaj foarte mare.

La plecare, golgheterul all-time al lui Real Madrid a mulţumit întregului staff şi a cerut ca suma din cinci cifre să fie împărţită între toţi angajaţii, care s-au ocupat impecabil de Ronaldo, familia sa şi prietenii săi.

Vacanţa lui Cristiano a început la scurt timp după ce Portugalia a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia. Campioana Europei a pierdut în faţa Uruguay-ului, scor 1-2, Edinson Cavani marcând ambele goluri ale sud-americanilor.

La turneul final, Ronaldo a marcat 4 goluri, toate în faza grupelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram