18:55:54 19.04.2024
Stiri

Dorin Chirtoacă, o nouă TENTATIVĂ de apropiere de Maia Sandu și Andrei Năstase: „Poate este totuși cazul să ne UNIM”

Politică 21.07.2018 09:30 Vizualizări5064 Autor: Ziarul National
Dorin Chirtoacă, o nouă TENTATIVĂ de apropiere de Maia Sandu și Andrei Năstase: „Poate este totuși cazul să ne UNIM” facebook


Fostul primar general al capitalei și prim-vicepreședinte al Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, mai întreprinde o tentativă privind unificarea partidelor proeuropene, în perspectiva alegerilor parlamentare ordinare. Acest îndemn la adresa Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase a venit după ce simpatizanții Partidului „ȘOR” au pichetat sediile celor două formațiuni politice.

Citește și: Replica TĂIOASĂ pentru Năstase și Maia Sandu din partea lui Chirtoacă: „Un fel de „evoluție” de la țambal... la romanițe. Înlocuirea unui clan cu alte clanuri?”

„Maia, Andrei, poate este totuși cazul să ne unim, toate partidele proeuropene, toți care suntem antiregim? Plahotniuc, prin Ilan Șor și Marina Tauber, hoți ai miliardului, au început circul cu antiprotestele, la fel cum au făcut în 2015 cu Dodon și Usatîi, în fața Parlamentului”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Nu este prima dacă când Dorin Chirtoacă le propune celor doi politicieni formarea unui bloc electoral, în care să intre cât mai multe partide proeuropene și proromânești. Atât Andrei Năstase, cât și Maia Sandu l-au îndemnat pe Chirtoacă „să se țină cât mai departe” de scena din PMAN.

„Am impresia că cineva se vrea tare pe scenă. Da, e Chirtoacă. Să fie foarte clar și pentru Ghimpu, și pentru Chirtoacă, și pentru toți cei care au fost la guvernare alături de Plahotniuc – să stea mai bine printre oameni. Să fiu în locul lor, m-aș duce să mă pocăiesc în fața oamenilor…Și ar fi bine să ne păstrăm cumpătul, să discutăm cu oamenii. Eu m-am aflat foarte mult printre oameni, doamna Sandu s-a aflat mult printre oameni”, a spus Năstase la o emisiune televizată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md