00:32:40 20.04.2024
Stiri

TRUC pe Facebook // Cum cauți o postare veche, chiar dacă are și 10 ani

Știri 21.07.2018 10:00 Vizualizări1548 Autor: Ziarul National


TRUC pe Facebook // Cum cauți o postare veche, chiar dacă are și 10 ani Sursa: playtech.ro

Facebook este una dintre cele mai populare rețele de socializare, iar acest detaliu se datorează și faptului că are o vechime foarte mare pe piață. Cu toate acestea, s-ar putea să nu știi cum cauți o postare veche ce îți aparține.

În funcție de afinitatea ta pentru rețele de socializare, posibilitatea ca Facebook să fie un viciu este foarte mare. Dacă nu trece o zi fără să intri online sau primul gest pe care îl faci dimineața este o „sesiune de scrolling”, s-ar putea să ai o problemă.

Din păcate, pentru acea dependență nu există o soluție simplă, deși am încercat să detaliez câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți micșora „doza” în alt material.

Același viciu se reflectă în postări dese, cu o semnificație mai mică sau mai mare. Fără să-ți dai seama, într-un an poți să ai chiar și o mie de postări. Înmulțește-le cu șapte, opt sau 10 ani de Facebook și tinde să fie imposibil să mai găsești o melodie pe care ai postat-o acum trei ani sau un articol pe care l-ai partajat în urmă cu cinci ani.

Din fericire, echipa de ingineri a lui Zuckerberg s-a gândit la un mecanism la care poți apela, atât de pe mobil, cât și de desktop. Nici măcar nu trebuie să te chinui prea mult.

În momentul în care cauți ceva pe Facebook, folosind câmpul de căutare din partea de sus, implicit, îți este servită o listă de persoane. S-ar putea să vezi câteva grupuri printre rezultate sau câteva articole recente pe care se aplică termenii căutați de tine.

Primul gest pe care trebuie să-l faci este un tap pe Postări în stânga sus pe mobil. După aceea, fă un scroll de la dreapta la stânga printre filtrele din partea de sus și la „Cine a postat”, bifează Tu. Pe desktop este un pic mai simplu. După ce ai scris ce cauți, poți bifa în stânga sus „Postări de la”: Tu. În final, după câteva momente, vei vedea acel clip al cărui nume nu ți-l mai aduceai aminte, dar a însemnat enorm pentru tine.

Sursa: playtech.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md