03:32:10 29.03.2024
Stiri

A mințit! MOTIVUL pentru care tatăl lui Meghan Markle nu a vrut să vină la nunta regală

Monden 20.07.2018 18:21 Vizualizări1973 Autor: Ziarul National


A mințit! MOTIVUL pentru care tatăl lui Meghan Markle nu a vrut să vină la nunta regală Sursa: libertateapentrufemei.ro

Scandalul dintre Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle, ia proporții. Deși bărbatul a anunțat înainte de nunta regală că nu va participa la eveniment pentru că va fi operat pe inimă, acesta se pare că a mințit. Detalii incredibile despre acesta ies acum la iveală.

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a spus că a făcut un atac de cord și că a fost supus unei operații pe cord, însă a mințit, potrivit Daily Mail. În realitate, el ar fi inventat această poveste tocmai pentru a nu participa la nunta regală, ce a avut loc pe 19 mai, fiindu-i rușine de membrii familiei regale.

„Toată povestea despre operația tatălui lui Meghan a fost o invenție”, a dezvăluit un prieten apropiat al ducesei de Sussex pentru Daily Mail. De asemenea, el ar fi apelat la acest „truc” tocmai pentru a câștiga simpatia oamenilor și a presei. Jurnaliștii britanici au dezvăluit că deși Thomas a dezvăluit în emisiunea Good Morning Britain că a fost internat în clinica Sharp Chula Vista Medical Center, în ziua respectivă nu ar fi fost nimeni înregistrat cu numele de Thomas Markle, ceea ce dovedește că acesta a mințit.

„Trebuia să găsească un motiv bun pentru a nu participa la nuntă, pentru a evita să se facă din nou de râs după ce acele imagini jenante în care fusese surprins cu doar câteva zile în urmă au fost făcute publice. Cu această minciună, el a încercat să câștige un pic de compasiune din partea publicului”, a mai adăugat sursa.

„Acum tuturor le pare rău de el, dar nu ar trebui. Dacă era cu adevărat bolnav, Meghan ar fi făcut tot posibilul să meargă să-l vadă. Ar trebui să vă pară rău pentru Meghan”, a mai spus prietenul, precizând că ducesa de Sussex trece prin momente grele, având în vederea rușinea pe care trebuie să o îndure din cauza comportamentului tatălui ei.

Thomas Markle face fel de fel de acuzații la adresa familiei regale

După nuntă, Thomas Markle a tot dat interviuri controversate, care au supărat familia regală, deși a fost rugat să nu mai vorbească cu presa. Însă, bărbatul susține că va continua să facă acest lucru, până când fiica lui va accepta să vorbească din nou cu el și face fel de fel de acuzații la adresa familiei regale.

Mai mult, Meghan a fost criticată dur și de sora ei, Samantha Markle, pentru că nu vrea să vorbească cu tatăl lor. Ea a avertizat-o că dacă Thomas va muri, va fi doar vina ducesei.

Thomas Markle a mărturisit, în luna mai, cu câteva zile înainte de nunta regal, că va fi operat pe inimă, după ce a suferit un atac de cord. Acesta a provocat numeroase critici după ce a recunoscut că a primit bani ca să se lase fotografiat de paparazzi, în timp ce proba costumul pentru nuntă și se informa de pe internet despre familia regală.

A anunţat iniţial că nu va mai veni la eveniment, pentru că și-a făcut fiica de rușine, după care s-a răzgândit. Ulterior, a afirmat că deși își dorește să-și conducă fiica la altar, nu va putea să facă acest lucru, pentru că va fi operat pe inimă.

Sursa: libertateapentrufemei.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md