(doc) Curtea de Arbitraj Sportiv a anulat decizia UEFA. AC Milano va putea juca în cupele europene din acest sezon

914805-gettyimages-940428138

Curtea de Arbitraj Sportiv (CAS) din Lausanne a acceptat apelul avocaților echipei de fotbal AC Milano cu privire la anularea deciziei UEFA prin care echipa italiană a fost exclusă din cupele europene timp de 2 ani. Această pedeapsă a fost luată pentru încălcarea Fair Play-ului Financiar.

Prin urmare, grație acestei decii a CAS, AC Milano va putea evolua în Liga Europei în sezonul 2018/2019. Avocații „rossoneri” au solicitat de la CAS să oblige UEFA să prezinte în instanță rapoartele financiare ale echipelor Inter Milano, PSG și Manchester City. Aceștia consideră că UEFA au luat o decizie arbitrată în privința lui AC Milano și au „închis ochii” la rapoartele echipelor enunțate mai sus. Prin urmare, Tribunalul a admis solicitarea și a obligat UEFA să se conformeze deciziei.

Decizia UEFA a fost luată în baza rapoartelor financiare prezentate de AC Milano și, totodată din cauza administrării dezastruoase a investitorilor chinezi, care nu au reușit să achite creditul la timp. Recent compania americană Elliott Management a devenit patronul echipei italiene, în locul lui Li Yonghong care a condus doar un an cu treburile lui AC Milano

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente