/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Fosta preşedintă sud-coreeană, condamnată la încă opt de ani de închisoare

missing
20 iulie 2018, ora 15:55

Park, prima femeie aleasă preşedinte în Coreea de Sud a fost condamnată la șase ani de detenție pentru însușirea banilor din bugetul de stat, de asemenea, ea urmează să achite o amendă de circa 3 000 000 won (sau aproximativ 3 000 000 de dolari).

Sentința mai presupune încă doi ani de închisoare pentru desemnarea ilegală a candidaților la alegeri din partea partidului de guvernare, în timp ce se afla în funcția de președintă.

Amintim că Park Geun-hye a fost condamnată în aprilie 2017 la 24 de ani de pușcărie și amendată cu 18 miliarde de woni, aceasta a fost găsită vinovată de luare de mită, abuz de putere şi coerciţie, într-un scandal care a scos la iveală o întreagă reţea de corupţie între liderii politici şi conglomeratele de afaceri din această ţară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram