23:32:30 28.03.2024
Stiri

„Protestatari de meserie”: Femeia care protestează alături de comuniștii și socialiștii, e alături de guvernare, dar vine și la acțiunile și de opoziție. „Se spune că ar fi primit ajutoare sociale de zeci de mii de lei”

Social 20.07.2018 15:40 Vizualizări2333 Autor: Ziarul National
„Protestatari de meserie”: Femeia care protestează alături de comuniștii și socialiștii, e alături de guvernare, dar vine și la acțiunile și de opoziție. „Se spune că ar fi primit ajutoare sociale de zeci de mii de lei”


„Dacă urmăriți atent ultimele acțiuni de masă, fie ele proteste, ceremonii festive sau manifestări culturale cu substrat politic, o să observați unele fețe care se repetă fidel. Până și atunci când acțiunile respective nu au nimic în comun și chiar se contrazic reciproc. Aceste fețe sunt, de fapt, ale „protestatarilor de meserie”, al căror rol este să dea tonul manifestației. Cu scopul de a-i face pe ceilalți să le țină isonul”, scrie Nicolae Federiuc pe blogul său.

Acesta a identificat printre „protestatarii de meserie” o femeie „care scandează feroce la protestele opoziției și apără cu dedicație și jertfă de sine „valorile democrației”, la care atentează guvernarea „oligarhică””.

„Doar că puțini au observat că aceeași activistă este la fel de implicată și la manifestațiile organizate de „hoții de la guvernare”, de comuniști, socialiști și alți promotori ai unor curente care se cam bat cap în cap. Așadar, de 9 mai, doamna respectivă a mărșăluit întâi cot la cot cu comuniștii și socialiștii, strigând în gura mare: „Спасибо Деду за победу”, iar după aceea, li s-a alăturat democraților, pentru a celebra și Ziua Europei. Pe 6 iulie, a devenit brusc „deportat” și a deplâns soarta victimelor represiunilor staliniste, iar acum luptă de partea opoziției, contra celor pe care ieri îi îmbrățișa și pupa, cerându-le să o ajute: premierul docil Filip și Plahotniuc cel Rău”, scrie acesta, care a postat și câteva poze.

De asemenea, acesta afirmă, fără a oferi detalii, că „luptătoarea noastră cu „statul capturat” este clientă fidelă a instituțiilor guvernamentale, de la care cerșește tot felul de favoruri și chiar le obține”.

„Se spune că ar fi primit ajutoare sociale de zeci de mii de lei. Mâine, s-ar putea să o vedem la Șor, că am auzit că și acolo se plătește bine. Concluzia o faceți singuri, dar v-aș sfătui totuși să fiți mai atenți, atunci când vă amestecați cu turma. Să nu faceți jocul „bocitoarelor”, pentru că ele sunt plătite să vă prostească. Și, deocamdată, reușesc, altfel nu și-ar mai găsi rostul”, a conchis jurnalistul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md