/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Trei străzi din centrul capitalei, reparate capital. Circulația rutieră va fi sistată pentru o lună

missing
20 iulie 2018, ora 14:07

Conform graficului de lucrări, primul șantier va fi organizat pe porțiunea cuprinsă între str. Ismail – str. Tighina, unde vor fi realizate lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare. Cel de-al doilea șantier va fi organizat în perimetrul str. Tighina – str. Bulgară şi va viza reabilitarea rețelelor electrice și de comunicație.

Potrivit primarului interimar Ruslan Codreanu, circulația transportului va fi sistată integral pentru o perioadă de circa o lună de zile din cauza lucrărilor complexe. „Lucrările sunt dificile pentru că se va interveni la o adâncime de circa 4-6 metri, iar în acest sector există multe rețele inginerești. Vreau să menţionez că municipalitatea va asigura respectarea calității lucrărilor, iar pe durata întregului proces de reconstrucție a străzii, locatarii și agenții economici vor avea acces în curte sau în oficiile din zonă”, a menționat edilul Chişinăului.

În total vor fi reabilitate integral 6 străzi din Chişinău, cu lungimea totală de 14,3 km de drum. Primul Pachet de străzi a cuprins bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, bd. Constantin Negruzzi şi str. Vasile Alecsandri şi a fost finalizat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram