20:02:00 25.04.2024
Stiri

Mocanu spune că MANDATUL lui Năstase a fost invalidat, pentru că „Plahotniuc a înțeles că lumea nu va ieși în stradă pentru el”

Politică 20.07.2018 13:40 Vizualizări4627 Autor: Ziarul National
Mocanu spune că MANDATUL lui Năstase a fost invalidat, pentru că „Plahotniuc a înțeles că lumea nu va ieși în stradă pentru el” youtube


Liderul Mișcării Populare „Antimafie”, Sergiu Mocanu, consideră că liderul Platformei „Demnitate și Adevăr” (PDA), Andrei Năstase, ar avea o agendă ascunsă, iar protestele organizate în fața Băncii Naționale a Moldovei și Parlamentului nu ar fi în intereseul cetățenilor.

„Individul acesta, Andrei Năstase, își schimbă agenda în funcție de următoarele alegeri, nu în funcție de interesul societății. Noi avem o istorie lungă în care am luptat cu mafia, atunci când o parte din acești indivizi erau în Guvernul Filat. Noi am fost în stradă atunci când lumea striga: „Vrem miliardul înapoi!”, iar acești oameni care au venit cu agenda ascunsă au deturnat acel miting și singurul lucru palpabil, în urma acțiunilor de deturnare a protestului, sincer, de întoarcere a miliardului furat de către Filat și Plahotniuc, este alegerea lui Dodon în funcția de președinte al R. Moldova și niciun progres în ceea ce ține de întoarcerea miliardului furat”, a declarat Mocanu, în cadrul unei emisiuni de la postul 10TV.

De asemenea, Mocanu a mai adăugat că acțiunea lui Năstase de stopare a lucrărilor de demolare la Cinematograful „Gaudeamus” l-ar fi încurajat pe Plahotniuc să-i invalideze mandatul.

„Faptul că Năstase a câștigat alegerile în municipiul Chişinău a fost o catastrofă. Și a doua catastrofă a fost că Plahotniuc nu i-a validat mandatul. În primul tur, lumea a votat împotriva lui Plahotniuc. Lumea iese să voteze în R. Moldova pentru oricine, numai să scape de Plahotniuc, care are un rating de 98 la sută negativ”, a precizat acesta.

Sursa citată a mai adăugat că „Plahotniuc a înțeles că votul a fost împotriva lui, iar Năstase i-a oferit lui Plahotniuc șansa să vadă că de fapt el nu are oameni în spatele lui”.

„Cei care au votat cu Năstase nu au ieșit în stradă să lupte pentru cauza „Gaudeamus”-ului, unde a ieșit el. Și Plahotniuc a avut curajul să meargă mai departe și să-i invalideze mandatului, pentru că a înțeles că lumea nu va ieși pentru Năstase în stradă”, a conchis politicianul.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md