Toate trei echipe moldovenești au fost eliminate din primul tur preliminar al Europa League

skynews-europa-league-trophy_4288864

Ieri seara, trei echipe din Moldova, Milsami, Zaria și Petrocub, au fost eliminate de adversarii săi din primul tur preliminar al Europa League. A rămas doar Sheriff să ne reprezintă în acest sezon pe plan internațional în UEFA Champions League. 

Echipa Milsami Orhei a fost strivită în deplasare de SK Slovan Bratislava cu scorul de 5-0. Primul meci s-a încheiat la fel cu o înfrângere pentru echipa din Orhei cu scorul de 4-2.  Echipa din Slovacia a devenit de 9 ori campioană națională, iar în 1969 a câștigat Cupa Cupelor UEFA.

Zaria Bălți era la un pas de a se califica în a doua manșă a Ligii Europei, însă nu reușit să înscrie al doilea gol, mai mult a pierdut un gol în propria poartă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1 cu echipa poloneză Gornik. În 1968, echipa poloneză a jucat în finala Cupei Campionilor, actuala Liga Campionilor, și a fost învinsă de Manchester United. De asemenea, este campioana țării de 14 ori, ultima dată a câștigat titlul în anul 1988.

Petrocub Hîncești a pierdut meciul retur în Croația de la echipa NK Osijek cu scorul de 2-1. Echipa croată a devenit de 8 ori campioană națională.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente