Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru o seară de vineri frumoasă

evenimente1
Foto: Helena Lopes

E sfârșit de săptămână și e frumos afară. O seară de vineri nu trebuie ratată, așa că adună-ți prietenii și mergeți să vă distrați pe măsură. Așadar, pentru voi echipa # diez a ales cele mai interesante evenimente pentru o seară perfectă.

#O Seară Fetească

feteasca

Poți merge la „O seară Fetească”, unde te vei delecta cu gustul delicat al vinurilor din soiurile autohtone, de vocile îmbătătoare ale interpretelor din Moldova și de o atmosferă elegantă a unui soiree de vară. Pe parcursul întregii seri, vei degusta gratuit 1000 de sticle de vin produs exclusiv din cele 4 soiuri autohtone: Feteasca Albă, Feteasca Regală, Feteasca Neagră, Rara Neagră. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

#Mai Aproape

cerga

Dacă vrei să îți petreci seara romantic, vino să asculți, să cânți și să auzi iubirea la un cu Tania Cergă și Andrei Glavan. Evenimentul va avea loc în aer liber, în curtea Muzeului de Istorie pe adresa str. 31 august nr. 121 A. Mai multe detalii AICI.

#Atelier de Pictură

atelier

Petreceți timpul plăcut într-o atmosferă creativă la un atelier de pictură. Tot de ce ai nevoie este buna dispoziție și puțin timp liber. Mai multe detalii AICI.

#Vară. Midii. Vin

midii

Ăsta e evenimentul la care sunteți așteptat în fiecare vineri, începând cu orele 18:30 până la 21:30. În meniu : Midii în sos alb și desigur un pahar de vin. Mai multe detalii AICI.

#Nocturne Rosé City Lights

sampanie

Pe 20 Iulie ZAXI Champagne & Music împreună cu Taittinger te invită la o petrecere nocturnă. Acolo vei descoperi Taittinger Nocturne Rosé, șampania care se bea seara târziu la cele mai tari petreceri. Vino să simți multă mișcare și să asculți muzica orașului strălucitor în noapte. Mia multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente