/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

/VIDEO/ Un minor, prins în timp ce transporta ilegal pește. Ce spune Poliția de Frontieră

19 iulie 2018, ora 18:02

Acesta a spus oamenilor legii că este locuitor al sat. Slobozia Mare, Cahul. Minorul care se afla la cârma unui atelaj hipo, transporta 12 plase și 58 kg de pește. Din spusele reprezentanților inspectoratului Ecologic de Stat, unele specii de pește se regăsesc în Cartea Roșie a Republicii Moldova.

Potrivit poliției de frontieră în spatele acestei infracțiuni s-ar afla „pescarii” ce folosesc pe post de transportatori a peștelui prins și a uneltelor pescărești copii minori. Motivul ar fi faptul că în conformitate cu legislația națională, minorii nu pot fi trași la răspundere.

Pe cazul dat polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea identificării persoanelor implicate. Totodată, Poliţia de Frontieră solicită populației locale să manifeste o atitudine conştiincioasă faţă de regulile existente la frontieră și să nu implice minorii în activități ilegale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram