/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ Vladimir Voronin, în mijlocul protestatarilor de la Parlament. Ce i-a sfătuit pe aceștia

19 iulie 2018, ora 15:57

Voronin le-a recomandat participanților la manifestația organizată de Comitetul Mișcării de Rezistență ACUM să i-a seama pe cine votează. „Gândiți-vă binișor la alegeri pentru cine voi votați”, a declarat deputatul PCRM.

În timp ce acesta era în mulțimea de protestatari, unii dintre ei strigau „Tata Mafiei”, iar o femei din mulțime i-a spus „Opt ani de zile ați stat și l-ați educat pe dânsul”. În replică, Voronin i-a spus că nu are dreptate.

În același timp, altcineva din mulțime i-a spus fostului președinte „Mata ai putere să-l dai jios pe banditu ăsta”.

Precizăm că joi în fața Parlamentului a avut loc un protest în care manifestanții au cerut deputaților să îndeplinească revindecările rezoluției adoptate la protestul din 1 iulie și a rezoluției adoptate de Parlamentul European.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram