1000 de motive să vii la O seară Fetească

Savanții britanici au demonstrat într-un studiu că vinul este un produs indispensabil zilelor de VINeri: însuși denumirea sugerează acest lucru.  Îți prezentăm în continuare alte 999 de motive să vii la cea mai elegantă Gală a Vinurilor din soiuri autohtone O seară Feteasca.

Socializare degajată cu persoane distinse și atmosferă relaxantă într-un open-air de vară sunt alte câteva motive pentru care trebuie fii parte a acestui eveniment. Gala vinurilor din soiuri autohtone va avea loc în 20 iulie, în scuarul Hotelului Jolly Alon, inima Capitalei.

Adună-ți gașca și asigură-te că gustați împreună din cele 1000 de sticle cu Feteasca Albă, Feteasca Regală, Feteasca Neagră și Rara Neagră de la 19 producători.

Ți-am pregătit și master class-uri unice ghidate de către expertul Oficiului Național al Viei și Vinului Andrian Digolean, care te va instrui care sunt caracteristicile fiecărui soi de Feteasca și cu ce să le asociezi. Numărul locurilor este limitat. Înscrierile vor fi efectuate la eveniment.

Pe parcursul serii, patru dintre cele mai distinse voci ale țării vor crea o atmosferă impresionantă. Laura Bodorin va reda prin notele muzicale soiul de Feteasca Albă, Cristina Scarlat va intra în rol de Feteasca Regală, Iulia Panici va reprezenta Feteasca Neagră, iar Geta Burlacu va transmite vibrațiile de Rara Neagră. Gazda evenimentului este incontestabila Mihaela Strâmbeanu.

Lasă mașina acasă și vino confortabil la eveniment cu unul dintre taximetrele sponsorului general al evenimentului ITaxi.

Lasă-te ispitit de partenerii noștri de la AgroTV Moldova, Radio Zum, Agora, Ea.md, Deschide.md, diez.md, zugo.md, moldova.org, unica.md, madein.md, noi.md, locals.md, realitatea.md, Timpul.md, care vor fi prezenți la eveniment, imortalizând momentele importante.

Admiră bijuteriile pe patru roți ale partenerului nostru Volkswagen Audi Centru RUMEON, prezente la gală.

#FiiOaspeteleNostru la Gala Vinurilor din soiuri autohtone și promovează evenimentul și Moldova ca destinație turistică printre prietenii tăi de peste hotarele țării, evenimentul fiind susținut de Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova.

Ai la dispoziție doar 24 de ore să cumperi bilete pe Afisha.md, în vinoteca wine.md, vincuvinshop.md sau la Recepția Hotelului Jolly Alon.

Particip la organizarea și asigurarea logisticii evenimentelor corporative și culturale de mai mult de 10 ani. La Moldova.org sunt responsabil de relațiile cu clienții comerciali, dar și de toate aspectele logistice și administrative ale redacției, astfel încât colegii și colegele să nu ducă lipsă de nimic în procesul de lucru.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.