/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Cum a comentat Andrian Candu numirea lui Kozak ca reprezentant special al Rusiei în Moldova

19 iulie 2018, ora 14:26

„Trebuie să înțelegem că urmează probabil acțiuni politice legate de îmbunătățire a relațiilor, găsirea unor mecanisme compromisuri în așa fel încât să restabilim dialogul și să restabilim comunicarea. În (decretul semnat de Putin pe 11 iulie) nu se scrie despre Transnistria, nu e evidențiat elementul Transnistria așa cum a fost cu domnul Rogozin”, a declarat Andrian Candu.

Totodată, președintele Parlamentului a menționat că „nu este pe agenda autorităților Republicii Moildova nici într-un caz elementul de federalizare”.

Amintim că pe 12 iulue, Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, l-a numit pe viceprim-ministrul Dmitri Kozak, reprezentant special pentru dezvoltarea relațiilor economice cu Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram