Studiu surprinzător! Adolescenții britanici au înlocuit sexul cu relațiile romantice pe Internet

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Adolescenții britanici preferă să petreacă timp cu familiile lor și să aibă relații romantice pe internet decât să aibă relații sexuale, arată un nou studiu. O altă concluzie a acestui studiu este că acești adolescenți tind să consume mai puțin alcool.

Potrivit sondajului comandat de British Pregnancy Advisory Service (BPAS), cea mai mare organizație implicată în avorturi la cerere din Marea Britanie, 2/3 dintre tinerii chestionați nu au avut niciodată relații sexuale, în timp ce 24% nu au băut niciodată alcool, notează RFI Romania.

BPAS consideră că aceste tendințe explică scăderea importantă a sarcinilor la adolescente comparat cu 2007.

Peste 80% dintre adolescenți afirmă că prima lor prioritate este obținerea de rezultate bune la examene, în timp ce 68% spun că petrecerea timpului cu prietenii este importantă.

Adolescenții petrec mai mult timp online – în medie cinci ore pe zi – ceea ce le lasă mai puțin timp pentru a se întâlni cu prietenii în persoană, doar 24%, față de vorbitul online care se ridică la 70%, minimum patru ori pe săptămână.

Strategia guvernului de combatere a sarcinilor la adolescente a dat roade, prevalența înjumătățindu-se din 2007 până acum, iar rata gravidității la fete de 15 – 17 ani, care era una dintre cele mai ridicate în Europa, s-a redus de la 47 la 1000 în 1969 la sub 19 în 2016.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...