/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Un moldovean, condamnat pentru furt în Italia, s-a întors în închisoare după ce a fost eliberat: „Vă rog, lăsați-mă să intru”

19 iulie 2018, ora 13:35

Tânărul, în vârstă de 29 de ani, ar fi fost eliberat la începutul acestei luni și a fost plasat în arest la domiciliu. Joia trecută, în jurul orei 3 noaptea, moldoveanul s-a arătat la intrarea în penitenciarul din Vicenza și a cerut permisiunea să se întoarcă: „Vă rog, lăsați-mă să intru. Acasă este prea cald”, a spus bărbatul.

Bărbatul a invocat și o relație complicată pe care o are cu partenera sa, motiv pentru care a preferat să stea în celulă, și nu acasă. În cele din urmă, administrația penitenciarului a decis să-i accepte cererea, astfel, moldoveanul va rămâne în închisoare până la sfârșitul verii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram