Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ce răspuns le-a oferit Candu…

Ce răspuns le-a oferit Candu protestatarilor care îl cheamă să iasă afară

Mai mulți oameni s-au adunat în fața Parlamentului pentru a protesta față de invalidarea alegerilor. Aceștia îl cheamă pe Andrian Candu să iasă în fața protestatarilor la discuții, însă președintele Parlamentului nu a dat curs invitației.

Îndemnat să iasă afara și de către fracțiunea PLDM, Candu a declarat că Parlamentul a luat deja o atitudine în privința anulării alegerilor.

„Fracțiunea PLDM a fost și a discutat cu protestatarii și suntem gata să mai ieșim. Pe unii deputați, protestatarii îi cheamă personal, inclusiv pe dvs, domnule Candu. Ar fi bine să ieșiți”, a menționat Tudor Deliu, președintele fracțiunii PLDM.

„Candu sunt și reactoarele de tip nuclear cu care Cernavodă este înzestrat. Probabil colegii dvs care sunt afară, Maia Sandu și Andrei Năstase, sunt confuzi și nu mai știu în ce realitate se află și ar fi trebuit foarte bine să își formuleze pretențiile pentru că deja Parlamentul a luat atitudine”, a menționat Președintele Parlamentului.

Protestatarii adunați în fața Parlamentului cer deputaților să anuleze sistemul mixt de vot. Întrebat ce părere are despre manifestațiile organizate de mai mulți protestatari, președintele Parlamentului a declarat că sistemul mixt de vot nu va fi anulat.