Ești părinte solitar? Vezi cum poți participa în cadrul unui schimb de experiență organizat de Fora Hvidovre

pexels-photo-698878
Foto: Daria Shevtsova

Fora Hvidovre (Danemarca) caută participanți din Moldova pentru un schimb de experiență care va dura 12 zile și se va desfășura la Vadul Lui Vodă. „Părinții singuri – persoane active” se adresează părinților singuri și are drept scop de a crea un mediu favorabil și de a încuraja implicarea tinerilor părinți în viața socială. 

Schimbul de experiență va avea loc în perioada 4 și 15 septembrie 2018 la Vadul Lui Voda, Moldova. În cadrul proiectului vor participa 30 de tineri, părinți singuri din 6 țări (Danemarca, România, Italia, Ucraina, Georgia și Moldova).

Programul este unul divers. În fiecare zi vor fi abordate mai multe subiecte cum ar fi arta, sportul, cultura și limbile, mama și mintea, sănătatea și gătitul, cetățenia activă, democrația și UE. În cadrul acestora liderii vor organiza diferite activități și exerciții în care participanții se vor implica.

Criterii de eligibilitate: 
Dacă doriți să participați la proiect, trebuie să fiți un părinte solitar cu vârstă cuprinsă între 18-30 ani. Selecția se va baza pe următoarele criterii:
# Abilitatea de a participa pe întreaga durată a schimbului de tineri
# Abilitatea de a comunica în limba engleză
# Motivația de a participa la activitate.

Veți avea ocazia să aduceți copilul cu dumneavoastră, dacă acesta are mai mult de 4 ani. Dacă aveți 2 copii, veți putea să-i aduceți pe amândoi numai în cazul în care un alt participant decide să nu-și aducă copilul. Numărul de participanți pentru fiecare delegație este fix (5 părinți și 5 copii) și nu poate fi depășit.

Dacă doriți să participați în cadrul programului, puteți să vă înscrieți aici. 

Participarea la activitățile proiectului este gratuită. Alimentarea și cazarea sunt acoperite integral de proiect.

Termenul limită pentru depunere a dosarului de participare este 30 iulie. Confirmarea selecției participantului va fi anunțată de către organizator cel târziu pe data de 3 august. Dacă sunteți selectat, în termen de 3 zile de la anunțarea rezultatelor selecției, trebuie să confirmați participarea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente