/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

/LIVE VIDEO/ Protest în fața Parlamentului. Manifestanții au încercat să intre cu forța în clădirea Legislativului

19 iulie 2018, ora 10:51

UPDATE. 10:49. Participanții la protest au încercat să intre cu forța în clădirea Parlamentului, dar au fost opriți de poliție.

UPDATE. 10:39. Între protestatari și clădirea parlamentului stă un rând de polițiști.

UPDATE. 10:37. Manifestanții scandează: „Noi suntem poporul” și „Năstase e primar”

UPDATE. 10:35. Andrei Năstase afirmă că pe lângă cele trei revindecări adoptate la 1 iulie, manifestanții la protest cer și îndeplinirea condiționalităților din rezoluția Parlamentului European adoptată după ce alegerile din Chișinău au fost declarate nule.

UPDATE. 10:28. Protestatarii au cerut ca Președintele Parlamentului, Adrian Candu, să iasă afară, în fața manifestanților.

UPDATE. 10:10. Alexandru Slusari, vicepreședintele PPDA, a declarat că au venit la protest pentru a cere deputaților „să anuleze votul mixt și să revină la normalitate”.

UPDATE. 10:05. Protestatarii strigă Jos Mafia și se ridică pe scările Parlamentului. Precizăm că ședința Legislativului care trebuia să se înceapă la ora 10:00, a fost amânată pentru ora 11. Pe lângă protestatari la fața locului sunt prezenți și mai mulți polițiști.

Pe pagina evenimentului 230 de persoane au indicat că vor participa, iar alte peste 700 s-au arătat interesate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram