La La Play Voices. 20 de adolescenți talentați, alături de MNYO, au pregătit un concert gratuit la Sala cu Orgă

dfg

Un cor format din 20 de adolescenți din 12 raioane ale țării, reprezentanți ai diferitor grupuri etnice si sociale, care nu au avut până acum posibilitatea să studieze muzica, va susține pe 21 iulie un concert la Sala cu Orgă alături de Moldovan National Youth Orchestra, reprezentată de tineri muzicieni din Moldova, România, Ucraina, Rusia, Kazahstan și Germania.

Cei 20 de adolescenți au participat la o reședință artistică de incluziune prin intermediul muzicii corale, însușind 8 lucrări muzicale.

CÂND: Sâmbată, 21 iulie 2018, ora 19:00

UNDE: Sala cu Orgă (cu intrare liberă)

Despre inițiativă:

Participarea la viața culturală și artistică, în condiții de egalitate, este un drept al fiecărui copil. Copiii cu necesități speciale se bucură de același drept de a-și face vocea auzită, iar copiii aparținând unei minorități etnice nu pot fi private de dreptul la viața culturală proprie. Proiectul „La La Play Voices” este primul proiect de incluziune muzicală.

Programul muzical va conține lucrări de Biber, Pärt, Haydn, Mozart, Mosiiciuc, Spătaru, Lazarencu, Țurcan, Ungur, Vilka, Lennon, Jackson.  Dirijor – Cristian Spătaru.

Proiectul face parte dintr-o serie de evenimente marca Moldovan National Youth Orchestra pentru anul 2018, ce va însuma peste 25 de concerte.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente