Moldcell a deschis cel mai mare magazin din Moldova și a lansat aplicația BiP

ff

Deschiderea celui mai mare Moldcell Center și lansarea oficială în Moldova a aplicației BiP, au făcut împreună un eveniment de zile mari. Două motive demne de sărbătorit, astfel că, vineri, 13 iulie, a fost o zi minunată pentru sutele de oameni prezenți, chiar și pentru cei superstițioși.

Pe de o parte, cel mai mare Moldcell Center, deschis într-o zonă foarte populară din sectorul Ciocana al capitalei, pune la dispoziția clienților o varietate impresionantă de telefoane, gadgeturi, dispozitive inteligente, hoverboarduri, o colecție unică Marshall și orice altfel de accesorii.

Pe de altă parte, aplicația BiP este o premieră pentru Republica Moldova, oferind în exclusivitate abonaților Moldcell posibilitatea de a efectua apeluri de peste hotare din minutele naționale incluse în abonament. BiP este o platformă de comunicare unică prin toate funcționalitățile sale, ceea ce o diferențiază de alte aplicații de acest gen, cum ar fi opțiunea mesaje secrete, 70 de jocuri incluse gratuit, rubrica Discovery cu datele meteo și un dictionar universal încorporat, un canal Moldcell cu cea mai importantă informație, chat online Moldcell. Și toate astea pe lângă posibilitatea de a expedia mesaje instant, poze, video și diverse fișiere sau de a crea grupuri, efectua apeluri voce și video sau video conferință în calitate HD.

Tot cu această ocazie, Moldcell a anunțat și o tombolă cu 39 premii pentru toți cei care au făcut cumpărături în noul magazin și au instalat aplicația BiP în telefon. Câștigătorii au fost anunțați rând pe rând de pe scena din fața magazinului. Marele premiu a fost un iPhone 8, primit cu multe emoții de noua proprietară.

Pe scenă au urcat Karafizi & The Roof, iar mai târziu, formația Sunstroke Project a încheiat ziua într-un mod glorios cu un recital de excepție.

Compania Moldcell a pregătit și un video de la eveniment, pentru că ceea ce vezi cu ochii tăi e mai presus de orice cuvinte:

Aplicația BiP poate fi descărcată de către oricine de pe Googe Play sau App Store, iar odată instalată, fiecare abonat Moldcell va beneficia automat de 1 GB lunar pentru a savura comunicarea în voie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente