04:00:10 20.04.2024
Stiri

Răspunsul deputatei Maria Ciobanu pentru Șor, care a amenințat că va cere retragerea mandatelor de deputat ale PLDM: „Când noi munceam, Șor lingea muci sub masă”

Partide/Comunicate 17.07.2018 14:41 Vizualizări5380 Autor: Ziarul National
Răspunsul deputatei Maria Ciobanu pentru Șor, care a amenințat că va cere retragerea mandatelor de deputat ale PLDM: „Când noi munceam, Șor lingea muci sub masă”


Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu cataloghează drept „aiureli” amenințările primarului de Orhei, Ilan Șor, condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare pentru implicare în frauda bancară, potrivit cărora va solicita anularea mandatelor de deputat ale Partidului Liberal Democrat din Moldova, pentru că ar fi fost câștigate „pe banii lui”.

Maria Ciobanu este de părere că Ilan Șor e pus de cineva să facă astfel de declarații, de cel care „îl păzește ca ochii din cap”, fiindcă dacă Șor va ajunge la pușcărie, va urma și cel care l-ar proteja.

„Penalului Șor îi tremură genunchii și încă altceva, de aceea a decis să o facă pe grozavul. Numai o jigodie își poate permite să amenințe în stânga și în dreapta, știind că nu va fi, deocamdată, pedepsit. Atunci când noi, deputații PLDM, munceam în APL, în sistemul educațional, social etc., Șor lingea muci sub masă. Nu ne poți tu, canalie, intimida, fiindcă tot ce spui sunt aiureli nici măcar gândite de tine, ci de cel care te păzește ca pe ochii din cap. Dacă ești închis tu, îl tragi și pe el. Tare mai ești slab de minte, Ilane! CEC nu are competențe de retragere a mandatelor deputaților. Noi, deputații PLDM, vom cere în continuare tragerea ta la răspundere penală reală pentru actele grave de corupție”, a reacționat Maria Ciobanu pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md