17:14:45 18.04.2024
Stiri

Cum afli dacă ți-ai găsit PERECHEA, potrivit lui Barack Obama

Știri 17.07.2018 18:05 Vizualizări1235 Autor: Ziarul National
Cum afli dacă ți-ai găsit PERECHEA, potrivit lui Barack Obama sursa: tabu.ro


Fostul președinte american Barack Obama și soția sa, Michelle, sunt un exemplu de urmat privind relațiile de cuplu și căsnicia. Sunt împreună de 25 de ani și au împreună două fete minunate, Malia și Natasha. Cele două mandate de la Casa Albă par să le fi întărit și mai mult mariajul.

Dan Pfeiffer, director de comunicare la Casa Albă în timpul administrației Obama și autorul cărții „Yes We Still Can: Politics in the Age of Obama, Twitter and Trump” spune că a primit multe sfaturi valoroase de la președintele Barack Obama și își amintește de ultima zi petrecută la Casa Albă, în 2015.

Împreună cu președintele Obama, vorbea despre planuri de viitor. În acel moment, planul lui Pfeiffer era să se însoare cu logodnica lui, Howli Ledbetter. Atunci Obama i-a spus că are pentru el trei sfaturi. De fapt, trei întrebări la care îl sfătuiește să-și dea răspuns, pasaje pe care le-a inclus în cartea sa.

1. „Perechea ta ți se pare o persoană interesantă? Vei petrece cu ea mai mult timp decât cu oricine altcineva. Nimic nu este mai important decât să-ți placă să-i asculți părerea în orice privință”. Așa a sunat prima întrebare și primul sfat.

2. „Te face să râzi?” a fost cea de a doua întrebare. „Umorul înseamnă inteligență, înseamnă generozitate și te ajută să treci peste momente de cumpănă. În plus, face viața mai frumoasă.”

3. „Nu știu dacă vreți sau nu să aveți copii”, a continuat președintele. „Dar dacă vreți, crezi că va fi o mamă bună?” Aceasta a fost cea de a treia direcție în care l-a invitat pe tânărul prieten să reflecteze.

„Viața e lungă și acestea sunt cele trei lucruri care contează pe termen lung”, a încheiat Barack Obama.

Sursa: tabu.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md