12:06:59 24.04.2024
Stiri

Replică la replică // Ilan Șor către Maria Ciobanu: Pe toți vă așteaptă tribunalul poporului

Partide/Comunicate 18.07.2018 11:00 Vizualizări1934 Autor: Ziarul National
Replică la replică // Ilan Șor către Maria Ciobanu: Pe toți vă așteaptă tribunalul poporului


Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu, alături de ceilalți colegi din formațiunea condusă anterior de fostul premier condamnat pentru corupție, Vlad Filat, vor răspunde în fața tribunalelor populare pentru toți banii furați de la popor, avertizează într-o postare pe o rețea de socializare primarul de Orhei, Ilan Șor.

Liderul Partidului „Șor” se adresează în mod special Mariei Ciobanu, care i-a transmis ieri, tot pe Facebook, că nu este dânsul cel mai indicat să-i indimideze pe liberal-democrați, cerând anularea mandatelor de deputat ale aleșilor din partea acestui partid, și că, atunci când membrii PLDM munceau, „Șor lingea muci sub masă”.

În postare, Ilan Șor menționează că Maria Ciobanu face parte din rămășițele membrilor PLDM, care nu ar fi „nici pe departe niște oameni cumsecade, dar niște persoane mizerabile și rele”. În același timp, Ilan Șor, care declarase într-o conferință de presă că Maria Ciobanu a primit un automobil de lux cadou de la Filat din banii pe care el i-a dat, menționează că deputata nu a negat această afirmație.

„Maria, mi-e plăcut să observ că nu respingeți faptul că v-am dăruit un automobil”, a scris Ilan Șor.

Totodată, el îi amintește Mariei Ciobanu că PLDM, care venise la guvernare acum aproape un deceniu, a sărăcit populația: „Da, într-adevăr, când încă alergam pe sub masă, voi deja furați bani de la pensionari, pe care i-ați adus la sapă de lemn”.

De asemenea, Ilan Șor o acuză pe Maria Ciobanu că nu ar fi făcut nimic în mandatul de deputat decât să-și satisfacă propriile plăceri, iar pentru aceasta a fost gata inclusiv „să joace cum i-a cântat Filat”. „Înțeleg că, în afară de vizitele la coafor cu zâmbetul pe buze, nu aveți alte responsabilități. Tot ce ați reușit în viață a fost să-i cântați osanale lui Filat ca să vă includă pe listele de partid la alegerile pe care eu le-am finanțat”, a scris Șor.

Primarul de Orhei le transmite celor din PLDM că vor răspunde în fața poporului pentru banii furați de la oameni: „Dumneavoastră, dar și colegii Dvs. de nimic știți că în curând poporul ne va încredința să construim o Moldovă nouă. Atunci vom crea tribunale populare, iar toată banda voastră va răspunde pentru banii furați de la popor în timpul guvernării voastre”.

Ilan Șor continuă și le sugerează celor din PLDM să „nu-și facă iluzii” în privința Maiei Sandu, deoarece aceasta va uita de ei imediat ce vor rămâne fără mandatele de deputat. „Cât credeți că veți costa pentru Maia atunci când veți rămâne fără imunitate parlamentară și pașapoarte diplomatice?”, întreabă Ilan Șor.

La finalul mesajului său, el îi atenționează pe deputații PLDM să nu atenteze la interesele pensionarilor: „Dacă și în continuare vă veți atinge de interesele pensionarilor din țara noastră, o să vă scot pe rând de urechi în fața poporului”, a scris Ilan Șor.

Amintim că replicile dintre Ilan Șor și deputații PLDM au început după intenția anunțată de ultimii de a închide magazinele sociale, proiect social al liderului Partidului „Șor”, care în mai puțin de trei ani a adunat peste 200 de mii de beneficiari.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md