Recomandări #diez. Evenimente interesante la care poți merge joi, 19 iulie

29E0P7THET-1-920×640

Și iar e joi și încă un weekend e aproape să ne bată la ușă. Căldura de afară nu ne îndeamnă să ieșim prea mult din case, dar timpul din vacanță merită valorificat. Din acest motiv, echipa #diez vă recomandă câteva evenimente pentru 19 iulie.

#Tech Pizza – Product Management

aesgrdthyjy

Tech Pizza este un eveniment care are drept scop să adune comunitatea IT într-o atmosferă lejeră și informală, pentru a discuta despre inovații și trendurile din IT în prezența unor oaspeți speciali. Aceasta va duce la dezvoltarea pieței locale de IT și la întărirea comunității de antreprenori. Evenimentul va fi organizat la iHUB Chisinau cu începere de la ora 18:30. Cei interesați se pot înregistra AICI. Mai multe detalii despre eveniment vezi AICI.

#Pub Quiz: Brain storming

quiiizzzzz

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#ReCrează frumusețea din tine

Autospeciale7-1

ReCrează frumusețea din tine este un serviciu care vine în întâmpinarea meşteriţelor ce iubesc arta handmade și doresc să învețe ceva nou. Cu multă imaginație și pasiune broderia cu mergele, confecționarea cerceilor și brățărilor, croșetatul vă poate crea un întreg imperiu al frumuseţii, de aceea lucrul manual rămâne a fi unul din ocupațiile ce aduc plăcere. Biblioteca „Târgu-Mureș” invită doritorii să se alăture la o „Șezătoare modernă”. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Europa League: Zaria Bălți – Górnik Zabrze

Zaria Europalegue

Pentru al treilea an consecutiv, FC Zaria luptă pentru un loc în grupele Ligii Europei. Formația din nordul Moldovei se va confrunta cu Górnik Zabrze din Polonia, echipă finalistă a Cupei Câștigătorilor de Cupă în 1969/70. Meciul se va disputa pe stadionul Zimbru cu începere de la ora 20:00. Mai multe detalii vezi AICI.

#INCREDIBILII 2

mabuNsGJgRuCTuGqjFkWe1xdu19

patria imposible

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente