/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Premierul a cerut implicarea ministerului de Externe pentru repatrierea tânărului decedat în SUA

missing
18 iulie 2018, ora 15:29

Premierul a solicitat ministerul de Externe să ia legătura cu ambasada R. Moldova în SUA ca cea din urmă să se implice „în cel mai direct mod” ca corpul tânărului să fie adus acasă.

Amintim că, un tânăr de 24 de ani din R. Moldova a decedat în SUA, după ce a fost lovit mortal de o mașină. Rudele și prietenii acestuia au lansat o campanie de colectare de fonduri pentru a-i putea repatria corpul neînsuflețit și a acoperi cheltuielile privind înmormântarea.

Tragedia care a luat viața tânărului a avut loc duminică, în jurul orei 17:45. Vinovat s-ar face un bărbat care a intrat pe o porțiune destinată pietonilor și l-a tamponat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram