/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Președintele Camerei Reprezentaților în cadrul Congresului SUA: „Rusia s-a implicat în alegerile din R. Moldova”

missing
18 iulie 2018, ora 16:03

Paul Ryan a vorbit deschis despre faptul că Rusia se implică în alegerile desfășurate în alte țări: „Să fie foarte clar, așa cum toată lumea știe: Rusia s-a amestecat în alegerile noastre, și nu doar în alegerile noastre, ci o fac în întreaga lume, au făcut-o în Franța, au făcut-o în Moldova”.

El, de asemenea, s-a arătat nemulțumit de această politică a Rusiei și spune că cei responsabili trebuie să fie pedepsiți, amintind de posibilitatea apariției a unor noi sancțiuni. „Rusia încearcă sa submineze democrația în sine, să delegitimizeze democrația, astfel încât, din anumite motive, să poată arăta bine prin comparație”, spune Ryan precizând că acesta ar fi unul dintre motivele care ar sta în spatele acțiunilor dirijate de Kremlin.

Amintim că, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc după întrevederea dintre președinții SUA și Rusia, Trump a refuzat să aprobe evaluarea comunității de informații americane precum că Rusia a intervenit în alegerile din 2016. Trump a primit, de asemenea, reproșuri de la comisia specială de investigație a lui Robert Mueller privind implicarea în alegeri, afirmând că ancheta era o „vânătoare de vrăjitoare”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram